CD KOMEN EN GAAN

Stan:
LEEF! Leef wat er te leven is.

Laatste Reactie
OIUGuMZSWtaGH

comment5, http://starlite.id/viagra-without-a-doctor-prescription/ ed meds online without doctor prescription, utyc,


Biografie

Dit is het verhaal over het cabaretduo Stan en Wietse. Een verhaal dat begonnen is op de Pabo in Heemstede in het jaar 1993. De Pabo, destijds nog een zeer zware opleiding waar cultuur de nodige aandacht had.
Daar ontstond de vriendschapsrelatie tussen deze twee mannen die een grote liefde hadden voor het cabaret! Open podia avonden op de Pabo waren de eerste succesvolle optredens:

 • "De man met de hamer"
 • "Wat moet je doen als je klaarkomt"
 • "Tanden of kiezen"
 • "Het circus"
  Allemaal titels van hun prille en vaak integere programma's.
  De mannen wilden meer en al snel was daar de beroemde Engelenbak in Amsterdam. Een hoogtepunt was een plek bij de laatste tien in het Leids cabaretfestival 2000 en een halve finale bij het Utrechts kleinkunstfestival 2000.

  "Al tien jaar bij elkaar" is de titel van hun eerste avondvullende programma en werd o.a. meerdere malen gespeeld in Theater het Oude Raadhuis te Hoofddorp. Daarnaast werd in 2003 de debuut cd 'Alles zo anders' opgenomen. Meer hierover vindt u op onze nieuwspagina.

  Het jaar 2007 werd het jaar van de comeback van de mannen. Rijper, scherper en nog muzikaler kwamen zij terug met het tweede avondvullende programma 'Komen en gaan'. Het hele seizoen stonden zij met dit programma op de planken.

  In 2008 kwam de langverwachte tweede cd uit. In de Haarlemse Lichtfabriek werd de cd 'Komen en gaan' met live-band gepresenteerd aan het grote publiek. De tweede cd is opgenomen met deze band.

  2009 staat voor muzikale programma's met een cabaretesk karakter. Klik voor meer informatie of boekingen op het tabblad 'Contact'.

  Het moge duidelijk zijn dat dit duo bruist van de energie, energie die zij omzetten in warm, integer cabaret. Het boeit, het zit vol verrassingen en het is muzikaal!

 • Laatste Nieuws
  Voorstellingen Mosterdzaadje bijna uitverkocht

  14 maart 2016 (10:07)

  Vanwege het beperkte aantal kaarten doen wij de kaartverkoop volledig in eigen beheer. Naar verwachting zijn beide voorstellingen binnenkort uitverkocht. U wordt verzocht geen contact op te nemen met 't Mosterdzaadje.

  lees meer


  Wietse:
  Dat is een belevenis!